четверг, 9 апреля 2015 г.

Meie kooli edulugu

Tänane päev on selleks, et liikuda ajaga kaasas hädavajalik (võimalusel) kasutada oma piiratus resursse nii, et õppeprotsessis tekiksid uued IKT-võimalused nii vara kui võimalik.

Meie gümnaasium üritab mitte jääda kõrvale.

Antud momendil gümnaasiumi õpetajad üritavad tunde läbi viia nii et lastel oleks lihtsam ja huvitavam aru saada läbi viidavast materjalist.

Gümnaasiuumi iga õppekabinett on varustatud arviti ja projektoriga, mille abil saab näidata videot, kuulara audiosalvestusi või kasutada Internetis olevaid materjale. Samuti Skype abil läbi viia videokonverentse teiste õppeasutustega nii meie riigist, kui ka teistes maades. Näidisega saab tutvuda siin https://www.youtube.com/watch?v=LjbCiPtOkjk.

Teadmiste kontrolliks iga õpitaja meie gümnaasiumis saab kasutada SMART vastamispuldisüsteemi. Näidisega saab tutvuda siin https://www.youtube.com/watch?v=rN3KH_9L268.

Õpetajate kasutusel on veel 3 dokumendikaamerat, mis võimaldab töötada mitmekordse suurendusega. Keemia kabinetis kasutuses on elekrooniline mikroskoop.

Gümnaasiumi fuaiees on paigaldatud Multitouch infobox, mille abil iga gümnaasiumis liikuja saab vaadata tunniplaani või leida igasugust informatsiooni.


Комментариев нет:

Отправить комментарий